Ensimmäinen Lolan pennuista valioitui Taivalkosken ryhmänäyttelyssä 9.6.2012, kun Alma (Abella) sai kolmannen sertinsä vain kahden vuoden ja viiden päivän iässä. Lämpimät onnittelut Kemijärvelle!

Tuore muotovalio


Tuomari Elena Ruskovaaran arvostelu: Reipas ja iloinen mittasuhteiltaanhyvä narttu. Nyt aika lyhyt , rittävän villavakarva. Oikeat pään mittasuhteet. Hyvä ilme?. Vähän kevyt kuono. Hyvä kaula ja kulmaukset. Jäntevä, hyvä runko. Liikkuu reippaasti hyvällä askelpituudella ja käyttäytyy esimerkillisesti! ERI, PN1, SERT, VSP


Alla Alman kuulumisia omistajansa Riitan kertomana:

Alma on viime aikaisten kokemusteni mukaan ylisosiaalinen perro, jokaisen kanssa voidaan olla kaveri ja rapsutukset kelpaa melkein keltä vaan. Alma on aivan mahtava luonne ja täytyy sanoa että Alma on justiinsa se oikea koira minulle. Alma pomottaa yleensä uroksia, ettei ne pääse hyppimään silmille. :)

Alman kanssa harrastetaan tokoa, agia, vepeä ja näyttelyissä on kuljettu. Agilityssä kerettiin avaamaan 6.6 kisakausi ja saatiin 10:llä virhepisteellä luokan voitto, hienosti meni siis ekat kisat. Tokossakin aiomme alkaa kisaamaan tänä kesänä, joten toimintaa tälle kesälle riittää.

Alma on käynyt lonkka- ja kyynärkuvauksissa, tuloksena lonkat: E ja kyynärät: 0. Lonkkakuvauksen tuloksen myötä jäi sitten ne pennutussuunnitelmat ja aionkin leikkauttaa Alman syksyllä joten voidaan harrastaa täysipainoisesti! Huonot lonkat ei kyllä näy missään ja Alma liikkuu normaalisti eikä kipuile mitään paikkaa. Kilppari kokeet on myös tehty Almalle ja kaikki arvot olivat hyvät/normaalit.


Terveisin Riitta ja Alma :)