Torstaina eläinlääkärin tarkastuksessa pennuilla oli kaikki kunnossa ja pojillakin löytyi jo kivekset. Eläinlääkäri myös kehui pentuetta reippaaksi, tasaiseksi ja hyväksi pentueeksi. Tarkastuksen jälkeen lähti ensimmäinen pentu Kalajoelle Männistön perhettä ilahduttamaan. Antonellasta (pentu nro 5) tuli meidän sijoituspentu.

Perjantaina laitoin pentueilmoituksen omakoira-palvelulla kennelliittoon hyväksyttäväksi. Oli muuten erittäin kätevä tehdä rekisteröinti sen palvelun avulla, nopea ja yksinkertainen näin ensikertalaisellekin. Perjantaina tultiin hakemaan Almira, Aquilino ja Atrevido. Almira (pentu nro 2) lähti Kuopioon Vilja Jurvelinin koiraksi. Atrevido (pentu nro 1) lähti myös Kuopioon ja teki onnelliseksi Satun ja Miikan. Aquilino (pentu nro 4) pääsikin vähän lähemmäksi, Nivalaan Janika Pajulan perheeseen.

Lauantaina eli tänään uuteen kotiin lähtivät Alfonso ja Amelia. Alfonso (pentu nro 7) matkusti junalla Helsinkiin Nina Kuuskosken perheeseen. Amelia (pentu nro 3) pääsi Iisalmeen Pihakumpu Marikan ja Pasin perheeseen.

Huomenna töpötyttö, Abella (pentu nro 6) lähtee Ouluun. Tällä hetkellä tyttö ikävöi kovin laumaansa. Lola on suhtautunut pentujen luovutukseen melko rauhallisesti. Ainoastaan tänään päivällä hätääntyi sisälle jäädessään kun pentujen kanssa ulkoiltiin. Meidän perheessä on ollut tietysti luopumisen haikeus. Toisaalta ihanaa on ollut myös nähdä kuinka pennut ovat saaneet erittäin hyvät kodit ja ovat päässeet jakamaan iloa seitsemään kotiin. Toivottavasti saadaan kuulla silloin tällöin kuulumisia pentujen elämästä.

Viimeiset rallit! Alfonso, Amelia, Aquilino.

Alfonso vauhdissa!

Aquilino ja Almira, takana Atrevido.

Amelia

Almira ja Vilja lähdössä kotiin.

Aquilino eli Aku ja Janika lähdössä kotiin.

Susanna ja Atrevido. Hetki ennen lähtöä Kuopioon Satun ja Miikan kanssa.

Alfonso ja Vera Raineva lähdössä Helsinkiin.

Amelia ja Pihakummun perhe kotiin lähdössä.

Töpötyttö jäi odottelemaan huomista.