Perjantaina lähetettiin maailmalle viimeinen pentu. Abella löysi hyvän ja aktiivisen kodin Kemijärveltä, Riitta Rytilahti-Kankaan perheestä. Abellasta eli Almasta tuli siis lapintyttö.

Lolan kanssa matkustimme eilen, lauantaina Tampereelle. Lolalla on pitkä kolmen kuukauden mammaloma takana. Kotiin päästyään Lola kiersi asunnon joka kolon sekä kieriskeli omalla pedillä ahkerasti, ikävä tieten ollut. Toisaalta totuttelua vaatii kerrostaloon asettautuminen sekä eläminen ilman pentuja ja Nino kaveria. Pentuja Lola ei ole kyllä kaipaillut ja tissitkin on pienentyneet muutamassa päivässä. Nyt Lola pääsee taas lenkittämään minua ja päivittäin uiskentelmaan Pyhäjärvessä.

Näin minun matkalaukkuelämä loppui ja kesälomakin päättyy huomenna. Kuuma ja mukava kesä takana. (Edelleen on aika kuuma, + 30 varjossa.) Vähällä työllä pennut eivät toki päästäneet, mutta toivat mukanaan paljon uutta; seitsemän pennuntuoksua, uusia ihmisiä, iloa ja Elämää. Tämä pentuprojekti on ollut meidän perheen yhteinen projekti. Susanna siskosta pentuhaaveilut sai alkuunsa ja hän on ollut vahvalla espanjanvesikoira tietämyksellään iso tuki ja turva. Ison työn tekivät myös äiti, isä ja pikkuveli Jaakko, joiden luona kaikki tämä tapahtui. KIITOS!

Abella

Minä ja Abella

Abella

Abella

Jere, Riitta ja Abella lähdössä kotiin Kemijärvelle