Aamulla aikaisin lähdettiin koko konkkaronkka autoilemaan, suuntana Ylivieskan eläinlääkäri. Pikkuset söi hyvin ennen lähtöä, joten matka pyykkikorissa meni rattoisasti unia katsellen. Eläinlääkäri olikin muuttanut sitten viime käynnin. Vanhan paloaseman tilat oli isot ja toimivat. Käynnin syy oli häntien tarkistus. Eläinlääkäri oli hieman ihmeissään tästä "lammasturkkisesta rodusta" ja häntätodistuksesta, vaikkakin oikein mukava lääkäri olikin. Lyhyt- ja töpöhäntäisten pentujen hännät pitää tarkistaa viiden päivän kuluttua synnytyksestä, joten nyt oli sen aika. Sitten tutkittiin Lola ja mammalla oli kaikki kunnossa. Todistus saatiin ja hyvillä mielin huristelimme takaisin turvalliseen pentulaatikkoon.

Aamupäivän väkersinkin sitten näiden sivujen kimpussa. Päivitin Pennut -sivun ja tein Pennut kasvaa -sivun pentujen tarkempia tietoja varten.

Eilen jälleen otettiin Susannan kanssa pennuista lisää kuvia. Pentuset ovat vaan jo niin vikkeliä, että useimmat kuvat on melkosia "räpsyjä". Tässä parhaimmistoa:

Lola ja töpöhäntäinen tyttö, pentu nro 6.

Lola ja töpöhäntäinen tyttö, pentu nro 6.

 

Haukotuttaa. Poika nro 7.

Venytyttää. Taitaapa olla pikkutyttö nro 2.

Lämpösessä uinuu tyttö nro 5.

Edessä poika nro 4 ja takana sen sisko tai veli :)