Voi jukra tätä pentujen menoa! Loma menee rattoisasti. Pihalla saa olla monta vahtia, jotta katseet riittää jokaiselle seitsemälle pikku vilpertille. Ulkona ollaan jo kovin rohkeita ja lähetään porukalla jo kauaskin ihmisistä. Pusikon alla on kivan varjoista, kukkapenkistä löytyy ihastuttavia värikkäitä kukkia revittäviksi, myös risut ja housunlahkeet ovat kivoja jyrsittäviä.

Eilen aamulla mummulle tuli hätä, kun yläkertaan mennessä kolme pennuista olikin Lolan kanssa leikkimässä pentulaatikon ulkopuolella. Onneksi kukaan pikkusista ei ollut hoksannut portaita, eikä parvekkeen ovi sattunut olemaan auki. Meno oli hyvin villiä, kun mummu sai nostettua pennun pentulaatikkoon ehti aina joku toinen pentu hypätä yli laidan :) Menin avuksi ja sitten laitettiinkin viimeinen lauta pentulaatikon porttiin. Otettiin myös turvalaudat pois seinistä. Saa nähdä pidätteleekö pentulaatikko vielä pari viikkoa, vai pitääkö koko aitausta korottaa. Taitavia kavereita ovat!

Eilen meillä oli madotuspäivä. Matolääke oli pentujen herkkua. Ruoka maistuu myös. Veden juonti sujuu jo hienosti, lopuksi vesi pitää aina loiskutella kupista pois.

Tässä kuvia tämän illan ulkoiluriehasta :)

Tyttö (nro 2) nappas pallon, pojat taistelee (alla nro 7 ja päällä nro 1) ja valkopää seurailee (nro 5).

Vauhtia piisas!

Housujenpuntit joutui koetukselle. Sukkiin tuli vain kaksi pientä reikää. Tässä on pahan teossa pentu nro 4.

Pikkujätkä oli innokkain pallopoika (Pentu nro 7).

Vauhdikas valkopää (pentu nro 5).

Tytöt painii. Töpötyttö voitti (pentu nro 6).

Siskontytöt, Sofia ja Juulia pääsivät taas hoitamaan pentuja.

Iso poika ja töpötyttö juomassa. (Pentu nro 4 ja pentu nro 6)

Jätkä löysi kepin (pentu nro 1.)

Pikkutyttö pallon kanssa (pentu nro 3.)

Olisiko siinä poseeraamassa pentu nro 1.

Ja sitten syötiin masut täyteen! :)